Seaside Апаратни процедури

Назад

Venus Legacy

Venus Legacy™ е първият медицински апарат за естетични процедури, комбиниращ три модерни и изпитани технологии – радиочестота, магнитна пулсираща терапия и VariPulse™технология, работещи едновременно и в синхрон, за гарантиране на перфектен резултат. Процедурите за лице с Venus Legacy не нарушават Вашия комфорт. Те са напълно безопасни и приятни. Нямат странични ефекти или възстановителен период.

Дават невероятни и незабавни резултати за:

– стимулиране производството на колаген и еластин в кожата

– намаляване бръчките около очите и редуциране на торбички и тъмни кръгове

– намаляване отпускането на кожата в областта на бузите

– стягане и оформяне контура на лицето

– изглаждане на бръчките около устата

– стягане и тонизиране на кожата на шията и деколтето

– редуциране на двойна брадичка.

 

Продължителността и цената на процедурата варират според третираната зона. 

Назад Ценоразпис

Oxynergy Excelence
Апарат за кислородна мезотерапия Oxynergy Excelence

Апаратът за кислородна мезотерапия Oxynergy Excelence представлява комбинация от иновативни технологии, работещи за подмладяване на кожата и насищане на клетките с чист кислород, за постигане на така наречения "кислороден лифтинг" – любима терапия на много звезди! Oxynergy Excelence предлага процедури за всеки тип кожа и за всяка възраст. Подобрява клетъчното дишане и производството на колаген, подмладява и хидратира кожата, възвръща еластичността, освежава околоочния контур.

Продължителността и цената на процедурата варират според избора на терапия.

Назад Ценоразпис

Лазерна епилация

SEASIDE SPA разполага с една от най-безболезнените, най-бързите, най-безопасните и най-мощните медицински лазерни системи за премахване на нежеланото окосмяване - PRIMELASE HR Excellance!


Освен, че Primelase HR ни позволява да работим по най-безболязненият метод, което прави лазерна епилация напълно поносима за всички пациенти, включително и за мъже с дебели косми, друго нейно значително предимство е възможността за третиране на всички видове косми и фототип кожа

ЦЕЛОГОДИШНО!


ПЛЮСОВЕ на Primelase HR:

  • ♦   най-мощният диоден лазер в България 
  • ♦   най-безболезнената и бърза епилация  
  • ♦   може да се ползва целогодишно
  • ♦   дори през лятото  предпазва кожата от загряване и третира единствено косъмa 
  • ♦   изключително мощен и прецизен в параметрите си 
  • ♦   третира тъмни кожи 
  • ♦   отстранява както тъмни и дебели косми, така и тип мъх 
  • ♦   4 дни след излагане на активно слънце или солариум вече можете да се подложите на епилация 

 

Как работи лазерната епилация?

Primelase HR работи чрез селективна фототермолиза, която е базирана на селективно разрушаване на космения фоликул, запазвайки и защитавайки епидермиса и дермата. Това се постига чрез високи енергийни импулси, които се абсорбират от пигмента  меланин, съдържащ се в косъма и придаващ неговият цвят. Косъмът е проводник на светлинната енергия до корена, където се трансформира температура около 60 градуса. Така коренът се изгаря и повече не се появява. 

Най-безболезнената лазерна епилация:

Има 2 режима за работа – динамичен и статичен. Една от разликите е в усещането – динамичният е по-безболезнен от статичния -  при една и съща ефективност и качество на епилацията! Характеризира се с използването на много кратки импулси съчетани с висока доза енергия. Prime Lase HR използва системата “crystal freeze”, която автоматично регулира температурата по време на епилация, за да бъде безопасна и безболезнена за пациента и с желаният ефект за гладка кожа!

Епилиране през всички сезони:

Primelase има възможността да се избират параметрите за работа, за всеки клиент индивидуално, спрямо различните фототипове кожа, дебелина и пигмент на косъма. Техническите параметри на диодния лазер позволяват за първи път в историята на трайната епилация да се обработват ефективно и тъмни кожи. 

Това е най-мощният диоден лазер в България, който е изключително щадящ кожата и позволява процедурите да се правят целогодишно.

Колко процедури са нужни?

При нормален хормонален фон, необходимият брой процедури е между 6 и 8, като броят им варира в зависимост от пола и идивидуалните особености на организма.

Интервалът между процедурите е от 30-40-60 до 90 дни (зависи от зоната на тялото). Целта е космите да са в анагенна фаза на разтеж. Ако процедурите се правят през по-дълът интервал от препоръчителното време, ефективността от лазерната епилация настъпва при повече от 6-8 процедури.1

 

Как да се подготвите за лазерна епилация?

Много е важно космите в областта, която ще се обработва, да НЕ се отскубват (не трябва да се използва епилатор, кола маска, пинсета) в продължение на поне 2 седмци за да бъде ефикасна процедурата с лазер. През този период те могат да бъдат премахвани чрез избръсване, крем депилатоар, подстригване или чрез всеки друг метод, при който не се отстранява корена. 

Космите в човешкото тяло имат различни фази на разтеж. Най-важната за лазерната епилация е анагенната фаза (косъм с корен), така лазерната епилация унищожава единствено космите в тази фаза. Едва 20-30% от космите са в анагенна фаза. Това е и причината да се правят поне 6 броя процедури за максимален ефект. 

Преди лазерната епилация, зоната трябва да бъде избръсната или обработена с тример предния ден или в деня на процедурата! 

Фази на растеж на косъма:

Растежът на косъма  има три етапа:  анагенна, катагенна  и  телогенна  фазa.

•  Анаген – най-активна фаза на растеж. При нея има активно делене на клетките и космите израстват на дължина. Това е  фазата, в която има най-голяма ефективност при третиране на космите с лазерна епилация.
•  Катаген – преходен стадий на обратно развитие. В тази фаза космите спират растежа си.
•  Телоген – фаза на покой, която е последвана от изтласкването на косъма на повърхността на кожата и неговото опадане (тогава лазерната епилация е неефикасна, защото не достига до корена).

 

2

 

Фазите на растеж на космите във фоликулния цикъл са един от факторите, които се взимат предвид, за да се постигне най-оптимален ефект от премахването им. Структурата на космите и местоположението им ще ни позволи да се определи най-подходящата фаза за унищожeние на фоликула. 

След лазерна епилация коренът и самият косъм изгарят. В последвалите дни се избутва корена и подкожната част на косъма, което се проявява с появата им на повърхността на кожата, имитирайки растеж. Космите видимо оредяват след 10-я ден с продължителност около 2 седмици.

Кога да очаквате ефект от лазерната епилация?

Ефектът се вижда още след първата процедура и сеизразява в редуциране на броя на космите и забавяне на техния растеж в третираната зона. 

Всички косми в активен етап на разтеж се премахват.

След време може да поникнат нови, но това са „заспалите“ косми, които след първата процедура са се събудили. Това е така, защото се стимулира растежа на “заспали космени фуликули” и също периода съвпада с растежа на стари косми. С всяка следваща процедура космите все повече намаляват и оредяват, докато се достигне до изчезването им. 

След лазерна епилация коренът и самият косъм изгарят. В последвалите дни се избутва корена и подкожната част на косъма, което се проявява с появата им на повърхността на кожата, имитирайки растеж. Космите видимо опадат до 2 седмици.

Поддържащи процедури се правят веднъж годишно, при необходимост.

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!