Seaside Масажи

Назад

Класически масаж
класически масаж

Една класическа  антистресова терапия, насочена към възстановяване на физическите сили. Премахва напрежението и спазмите в мускулите. Комбинация от успокояващи движения и ароматни масла. Елиминира болката и натрупания стрес. При желание, може да се добави третиране с медикамент на проблемни зони.

Продължителност: 30/45/60/90 мин.

Цена: 35/45/55/80 лв

Назад Ценоразпис

Спортен масаж
спортен масаж

Дълбок, стимулиращ масаж, подходящ за хора занимаващи се с активна спортна дейност. Възстановява тялото след усилени физически натоварвания.

Цена: 45 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

Антицелулитен масаж
антицелулитен масаж

Масаж на засегнатите от целулит и адипозни натрупвания области. Прилага се комплекс от масажни техники, стимулиращи кръвоснабдяването на тъканите и раздвижващи застоя на течности и лимфа. Стимулира естественото изгаряне на мазнините в третираните зони. 

Цена: 35 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

Рефлексотерапия
рефлексотерапия

Бавен, успокояващ масаж с релаксиращо, психофизическо действие. Представлява изключително приятна и същевременно ефективна стимулация на биорефлекторните зони по стъпалата. Намалява напрежението в целия организъм. 

Цена: 40 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

Тайландски масаж на стъпалата
тайландски масаж на стъпалата

Въздейства върху рефлекторните точки разположени върху стъпалата, представяващи своеобразно начало на енергийните канали, преминаващи през цялото тяло. По този начин се стимулират естествените възстановителни сили на организма, за да може той лесно да се справи с физиологичния дисбаланс в тялото. 

Цена: 50 лв

Времетраене: 50 мин

Назад Ценоразпис

Ориенталски пенен масаж
ориенталски пенен масаж

Съживяващ тялото масаж, използващ древни терапевтични техники. Включва  ексфолиране на цялото тяло с традиционна масажна ръкавица (кесе) и масаж с натурална пяна. Извършва се върху затоплена хамам маса. Елиминара нервното напрежение и умората в мускулите, балансира енергиите в тялото

Цена: 70 лв

Времетраене: 40 мин

Назад Ценоразпис

Енергиен Антистрес масаж с полускъпоценни камъни
масаж с полускъпоценни камъни

Вълшебният коктейл от аромати, в съчетание със силата на кристалите, разтапя всяка дисхармония, извлича негативната енергия и възстановява вътрешния баланс на организма. Този масаж Ви дава възможност да възстановите, както тялото, така и душата си!

Цена: 60 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Joya масаж
joya масаж с кристални сфери

Терапевтична концепция, която комбинира силата на класическата техника за масаж с ефекта от пресотерапията и енергията на въртящите се минерали. Целта е да се постигне пълна релаксация и възстановяване на тялото и духа.
Пресотерапията, направена с помощта на въртящите се кристални сфери Joya дава възможност да се въздейства, както чисто физически върху активните точки, отговарящи за съответните вътрешни органи, така и на енергийно ниво, за да се постигне максимален баланс между тялото, емоциите и ума. 

Цена: 60 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Масаж със свещ
масаж със свещ

Масажна свещ, направена от натурални масла се разтапя и превръща в луксозно ароматно масло, което терапевтът нанася по тялото. Масажът стапя напрежението и стреса, а топлото масло подхранва, хидратира и омекотява кожата

Цена: 60 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Стречинг масаж
азиатски лечебен масаж

Терапия за хармонизиране на основните енергийни канали. Прилагат се стречинг техники, съобразени с Вашите индивидуални физически особености и възможности. Масажът се провежда с подходящо облекло.

Цена: 80 лв

Времетраене: 50 мин

Назад Ценоразпис

Огледален масаж за двойки
огледален масаж за двама

Mасажът се изпълнява на общ масажен матрак на земята от двама терапевти с огледално постъпващи движения върху Вас и Вашия партньор. Етеричните масла оказват дълбок възраждащ ефект върху вашите емоции.

Цена: 80 лв

Времетраене: 50 мин

Назад Ценоразпис

Екзотичен тропически масаж
тропически масаж

Ексклузивна грижа за възстановяване както на мускулния тонус, така и на младостта и свежестта на кожата, с помощта на специално подбрани, чисти натурални продукти.  Включва ексфолиращ масаж с масло и фина пудра от баобаб, следван от отпускащ масаж с екзотичен балсам, който се поема напълно от кожата, дълбоко я подхранва и хидратира. 

Продължителност: 30/45/60 мин. Цена: 45/60/80 лв.

Назад Ценоразпис

Божествен масаж
божествен масаж

Ако се нуждаете от пълно физическо и емоционално презареждане, значи Божественият масаж е точно за Вас! Това е един специално разработен масаж, комбиниращ различни мануални масажни техники със силата на полускъпоценни камъни и разтапящи се топли ароматни масла, които кожата жадно поглъща

Цена: 80 лв

Времетраене: 75 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!