Seaside Терапии и ритуали

Назад

Люмафърм – Лифтинг и Блясък

Стягане и блясък! Почувствайте се великолепно със Спа-терапията LumafirmBody Firm & Glow. Процедурата е разработена въз основа на внимателно подбрани висококачествени подмладяващи екстракти и невероятна липозомна технология. Продуктите мигновено достигат до дълбоките слоеве на кожата, а резултатът е - сияеща, подмладена и кадифена кожа. Видимо подобрява текстурата, стяга и тонизира.

Цена: 120 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Пилинг с натурални соли и етерични масла
спа пилинг с натурални соли

Ексфолира и заглажда неравностите по кожата, стимулира и укрепва кожната тъкан, стяга и подобрява еластичността ѝ.

Цена: 50 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Нюд скраб
спа ритуал контур

Експресна ексфилиация с "Нюд скраб", съдържащ морски соли и бял пясък, оставящ кожата гладка и хидратирана. Загряващото и подхранващо действие на този скраб осигурява успокояващ ефект и видими резултати. 

Цена: 60 лв

Времетраене: 35 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Терапия при уморен гръб
топла маска на гръб

Изключително решение, създадено за да облекчи натрупаното напрежение в гърба, раменете и врата и да намали умората. Изисканата процедура, съчетаваща топлина, минерали и масла започва с щедро нанасяне на самозатопляща се маска от минерална кал, която отпуска сковаността, напрежението и стреса от мускулите. Следва адаптиран масаж "създаден по поръчка" с комбинация от масла конкретно за Вашите нужди. Едновременно енергезираща и релаксираща, тази терапия оставя цялото тяло с усещане за пълен комфорт и благополучие.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Дълбоко хидратиращо обвиване

Чудесна нежна терапия, подходяща и за най-чувствителните кожи. На цялото тяло се нанася нежна дълбоко хидратираща маска, която насища кожата с питателни вещества, прави я енергизирана, подхранена, дълбоко хидратирана и здрава.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

PEVONIA Антицелулитна терапия със зелено кафе

Оформете и стегнете кожата на тялото си с тази иновативна антицелулитна процедура. Докато нежно ексфолиира, пилингът с ароматни соли ще зареди кожата Ви с отрицателно заредени йони, които се борят с увреждащото действие на свободните радикали. Маската със зелено кафе има свойството да разгражда мастните клетки, да подобрява клетъчния метаболизъм,  да елиминира задържаната в междуклетъчното пространство вода. Маската съдържа 100% микронизирано зелено кафе, естествено богато на хлорогенна киселина, полизахариди, протеини и етерични масла, които ще загладят и подобрят текстурата на кожата, като видимо намалят трапчинките и портокаловия вид на третираните зони.

Цена: 70 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

PEVONIA Стягаща терапия с водорасли

Стягащата терапия с водорасли на “Pevonia” е специално формулирана за контуриране и детоксикиране на кожата тяло. Терапията започва с нежно ексфолииране на цялото тяло с ароматни соли. След това се нанася маска с микронизирана алго-пудра, която стимулира елиминирането на токсините и подобрява кръвообращението, като същевременно хидратира и насища кожата Ви с минерали. Водораслите подобряват по-бързото и по-дълбоко проникване на активните съставки, без необходимост от масаж. Терапията ще подобри структурата и цялостния вид на кожата в зони като талията, корема, бедрата, като им придаде един по-нежен и по-гладък контур.

Цена: 70 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

PEVONIA Анти-ейдж терапия за тяло “Tropical”

Тропическият ексфолииращ мус ще премахне мъртвите клетки от Вашата кожа, докато освобождава негативни йони, борещи се с увреждащото действие на замърсителите от околната среда. Ароматичният ексфолиант полира кожата, а добавената в процеса вода, нежно го разпенва, помагайки за по-лесното му отмиване. В резултат – Вашата кожа е чиста и по младежки свежа. Ароматната екзотична маска богата на плодови екстракти съдържа  различни плодови киселини, калий, калций, глюкоза и други анти-ейджинг агенти, като, например, витамин С. Кожата Ви става хидратирана, успокоена, видимо по-стегната и свежа.

Цена: 85 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

Спа Ритуал "Контур"
спа ритуал контур

Ритуал за възстановяване свежестта на кожата и физическите сили на тялото. Започва с ексфолиране на епидермиса с ароматни соли и продължава с класически масаж на цялото тяло.  

Цена: 95 лв

Времетраене: 75 мин

Назад Ценоразпис

Хамам Ритуал Seaside

Богат на аромати и изключително глезещ сетивата и тялото ритуал, след който ще се почувствате напълно обновени и релаксирани. Можете да се насладите на пречистване на кожата, маска от богати масла и масаж на скалпа, обгърнати от ароматната пара на хамама. След почивка с чаша чай, Ви очаква възстановяващ тялото масаж.  Стресът и напрежението ще бъдат напълно забравени!

Цена: 140 лв

Времетраене: 120 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!