Seaside Блог

Предимства на новата криолиполиза - Cooltech DEFINE

 

Какво представлява криолиполизата?

Seaside е първият и единствен естетичен център във Варна и Североизточна България, който предлага процедури с иновативния апарат за криолиполиза – Cooltech DEFINE,

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията, която трайно премахва излишните мастните натрупвания в третираната зона. Това се случва чрез иницииране на процеса апоптоза, който е естествен за организма и представлява програмирано самоунищожаване на мастните клетки, предизвикано от замразване и кристализиране на 4 от 5-те мастни киселини, съставляващи мастната клетка. След това остатъците от мъртвите мастни клетки се изхвърлят от организма по естествен път чрез лимфата и черния дроб. Технологията се е доказала, като най-безопасен и безболезнен метод за трайно премахване на мастни натрупвания.


Какви са предимства на технологията на Cooltech DEFINE, спрямо другите подобни апарати?

 
♦ 70-минутна процедура за резултати с 30% по-добри от течи, постигнати с по-стария модел апарат - Cooltech

♦ 45-минутна процедура за резултати сравними с тези на по-стара версия - Cooltech

♦ По-голям процент премахнати мастни клетки само след 1 процедура

♦ 100% безопасна (индивидуални предпазни мембрани „Cool Gel Pad", за пълна безопасност на процедурата)

♦ 360 градусово замразяване в третираната зона до -11 градуса по Целзий

♦ Повлиява четири от петте вида мастни киселини

♦ 9 шаблона за по-прецизна диагностика на мастната тъкан

♦ Четирите накрайника могат да работят едновременно за по-равномерни и цялостни резултати

♦ Контуриране на цялото тяло само за 2 часа

 

Клиничните проучвания показват, че Cooltech DEFINE замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликатора, докато с по-стария модел на апарата - Cooltech не повече от 70% от третираните мазнини успяват да кристализират. Клинично доказано е, че след една процедура с Cooltech DEFINE резултатът е до 30% по-малко мазнини в третираната зона, в сравнение с по-стария апарат Cooltech.

Процедурата е напълно безопасна, тъй като машината работи с патентовани предпазни мембрани, които предпазват кожата и тъканите от замръзване и некроза. Всяка мембрана има индивидуален код, който се сканира за да започне процедурата, осигурявайки по този начин максималната безопасност на клиента.

Апликаторите имат патентована 360 охлаждаща технология, за да гарантира хомогенно и контролирано охлаждане на всички зони и видове форми на тялото.

Cooltech DEFINE е създаден за извайване на цялата фигура. За тази цел устройството разполага с различни накрайници, които са адаптирани и специфични за всяка зона на тялото. Ефектът е видим още 15-30 дни след първата процедура, но може да се засили в последващите 1-2 месеца. За постигане на максимални резултати са необходими 3 сесии, които се правят през около 2-3 месеца.


Зони, които подлежат на третиране:

♦  Корeм (над пъпа, под пъпа, целият корем)              
♦  Паласки и хълбоци
♦  Двойна брадичка
♦  Над гръдния мускул
♦  Бричове
♦  Бедра (външна част и вътрешна част)
♦  Колена (вътрешна и предна част)
♦  Ръце
♦  Гръб

 


Процедурата в шест стъпки:


  1. Диагностика на зоната, която ще бъде третирана
  2. Поставяне на подложката Cool Gel върху областта, която е избрана за третиране.
  3. Поставяне на апликатора на Cooltech DEFINE върху подложката с Cool Gel.
  4. Следва локално контролирано охлаждане, което води до апоптоза на мастните клетки.
 5. След процедурата се премахва апликатора и терапевтът прави масаж (мануално и с помощта на апарат), за по-бързото подобряване на кръвообращението в третирана зона на зоната.
 6. При завършване на процеса мастните клетки започват да се елиминират чрез физиологични механизми. Първите резултати могат да се забележат след около 2 седмици.


криолиполизакриолиполизакриолиполиза

криолиполизакриолиполизакриолиполиза

 

Заповядайте при нас за безплатна консултация относно процедурата COOLTECH DEFINE!

 
0888 109 090 / 052 310 110

 

Назад

Отворени врати и безплатна демонстрация на процедури

Запознайте се с всички апаратни процедури, които предлагаме и запишете час за безплатна демо процедура в периода 13-15 ноември


Прочети още...

ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

Продуктите за грижа под слънцето на Esthederm се противопоставят на предубежденията. Те позволяват да се насладите на слънчевите лъчи вземете най-доброто от тях, без риск за качеството на кожата. Слънцето винаги е било съществено условие за живота във философията на Esthederm и оценяваме начина, по който кожата си взаимодейства със него. Благодарение на тези изследвания, Esthederm предлага иновативен подход в слънцезащитата, насърчавайки, оптимизирайки продобиването на тен - най-ефективната защита - и запазвайки качеството и младостта на кожата. Във философията на продуктите е заключена любовта към слънцето и удоволствието, което трябва да черпим от него.


Прочети още...

Антицелулитен масаж от Anne Semonin

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semonin развива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.


Прочети още...

Въздействието на лимфодренажния масаж на лице

Лимфо-венозният дренаж на лице е една сравнително нова методика на работа. Този иновативен подход е базиран на проучвания, изследвали взаимовръзката между възстановяването на човешкия организъм и добрата работа на лимфната система. Лимфодренажната масажна техника е разработена в средата на 20 век от френския учен Паскал Кош. Той забелязал, че отоците изчезват, когато се прилага периодично масажиране по посока на лимфния поток. Прилаганите масажни техники се оказали ефективни и при пациенти с венозна недостатъчност.


Прочети още...

Назад

Търсене

Теми

Сподели

  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!