Seaside Блог

С какво е уникален Venus Legacy?

Какво е Venus Legacy?

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

 

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ:

 ТЯЛО

 • Редуцира целулит
 • Оформя тялото
 • Намалява обиколките
 • Стимулира колаген и еластин в кожата
 • Стяга корема и намалява паласките
 • Стяга отпуснатата кожа на ръцете

 

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видими бръчки
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира двойна брадичка
 • Видимо тонизира и уплътнява кожата
 • Намалява торбичките под очите
 • Значително редуцира тъмните кръгове около очите
 • Повдига зоната около очи, скули, вежди
 • Оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето

 


РЕЗУЛТАТИ:

Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

 

УНИКАЛНОТО ПРИ VENUS LEGACY:
Електромагнитни импулси. Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите. Засилва се регенерирането на кожата в третираната зона.

Мултиполярна радиочестота (RF). Доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване на енергията в други части на тялото, което помага на Легаси да третира хора с хормонални проблеми. Това, което прави уникална тази мултиполярна радиочестата спрямо останалите процедури против целулит на пазара е свойството й да прониква на цялата повърхност, която се обработва, а не в отделни нейни части. Чрез нагряване на тъканта, мембраната на мастната клетка изтънява. Това води до пропускане на съдържащите се аминокиселини и до намаляване обема на клетката. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.

Висока енергия. 150W мощност на мултиполярна радиочестота. В същото време безопасна и щадяща кожата.

Вграден термометър. Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за достигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина - до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

Препоръчителните процедури са предварително програмирани в системата и лесно могат да бъдат коригирани по всяко време в хода на процедурата.

Терапията нашумя, след като холивудската актриса от колумбийски произход София Вергара публикува в профила си в Инстаграм снимка, докато се подлага на процедурата, така тя разкри тайната на перфектното си тяло.

 

 

 

Назад

Отворени врати и безплатна демонстрация на процедури

Запознайте се с всички апаратни процедури, които предлагаме и запишете час за безплатна демо процедура в периода 13-15 ноември


Прочети още...

ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

Продуктите за грижа под слънцето на Esthederm се противопоставят на предубежденията. Те позволяват да се насладите на слънчевите лъчи вземете най-доброто от тях, без риск за качеството на кожата. Слънцето винаги е било съществено условие за живота във философията на Esthederm и оценяваме начина, по който кожата си взаимодейства със него. Благодарение на тези изследвания, Esthederm предлага иновативен подход в слънцезащитата, насърчавайки, оптимизирайки продобиването на тен - най-ефективната защита - и запазвайки качеството и младостта на кожата. Във философията на продуктите е заключена любовта към слънцето и удоволствието, което трябва да черпим от него.


Прочети още...

Антицелулитен масаж от Anne Semonin

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semonin развива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.


Прочети още...

Въздействието на лимфодренажния масаж на лице

Лимфо-венозният дренаж на лице е една сравнително нова методика на работа. Този иновативен подход е базиран на проучвания, изследвали взаимовръзката между възстановяването на човешкия организъм и добрата работа на лимфната система. Лимфодренажната масажна техника е разработена в средата на 20 век от френския учен Паскал Кош. Той забелязал, че отоците изчезват, когато се прилага периодично масажиране по посока на лимфния поток. Прилаганите масажни техники се оказали ефективни и при пациенти с венозна недостатъчност.


Прочети още...

Назад

Търсене

Теми

Сподели

 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!